Hälsa

Under sommaren håller takpoolen öppet alla dagar. Med utsikt mot Dundret och Wassara träsk är det ett självklart inslag i en sommar i Gällivare. Är du sugen på ett dopp? Tag kontakt med hotellreceptionen så hjälper dom dig!

För att sätta kronan på verket, dra ihop kompisgänget eller kollegorna och boka vår vedeldade bastu som ligger på taket i anslutning till poolen för en svårslagen kväll!

Skybaren är öppen när solen skiner och kan även användas till olika event. Kontakta gärna receptionen för mer information.

Som hotellgäst har du fri tillgång till poolen.

Gym

Ett toppmodernt gym på 300 kvadratmeter med maskinpark från innovativa Salter. Löpband, motionscyklar, roddmaskiner, crosstrainers, träningsmaskiner, fria vikter från Eleiko och kettlebells finner du hos oss.

Att nyttja gymmet kostar 150:-/gång alt. månadskort, halvårskort eller årskort. Självklart ingår tillgång till omklädningsrum, bastu samt relaxen. Handduk ingår vid varje besök, den får du i hotellreceptionen. Vi har slutat med platsglas i gymmet, saknar du en vattenflaska har vi dessa till försäljning i receptionen.

Önskar du lägga till lån av badrock och tofflor till ditt besök så kan du göra det för 45:- dvs totalpris 195:-

Med gymkort hos oss ingår även fri entré och garderob samt förtur i kön till nöjekvällar.
Tillgång till poolen ingår även.

Kampanj till 31/12, vid köp av minst tre månader – 595:-/månad
Månadskort – 795:-
Halvårskort – 3570:-
Årskort – 6000:-

Alla hotellgäster har fri tillgång till gymmet. Gymmet hittar du på våning fyra. Öppet alla dagar: 06.00 – 23.00

Bastu & relax

På våning 5 har vi vår härliga bastu och relaxavdelning

Alla hotellgäster har fri tillgång till hotellets bastu och relaxavdelning, som ligger på våning fem. Använd rumsnyckeln för access till dörrar. Vill du och ditt sällskap bada bastu i avskildhet rekommenderar vi att ni hyr någon av våra bastuenheter som har plats för upp till 10-15 personer beroende på bastu.

På taket finns den vedeldade bastun Utsikten, den handikappanpassade bastun Gruvan, samt de två separata bastuenheterna Insikten 1 och 2. Alla enheter har egen relaxavdelning med bord, stolar, tv och ljudanläggning samt duschar.

Kontakta receptionen för mer information och priser.

Öppet alla dagar: 10.00 – 23.00

Personlig tränare

I samarbete med WE Fysik erbjuder vi nu Personlig träning hos oss.
We Fysik arbetar med Personlig träning och mindre grupper och drivs av Daniel Emgard och Jennie Waara. Deras ambition är att hjälpa dig i din träning och visa dig långsiktigt, hur träningen ska komplettera livet utan att krångla till det. Läs mer om wefysik på www.wefysik.se.

Daniel Emgard
Daniel har jobbat med personlig träning sedan 2003 och har gjort ca 10.000 timmar med klienter. Han utvecklar progressiva träningsprogram specifikt för dig och dina målsättnigar och ger dig verktygen för att utveckla rörlighet, stabilitet, styrka, koordination, kondition och inte minst behåller träningsglädjen. Har du frågor eller vill boka en pt tid kontakta Daniel på mail: daniel@wefysik.se

Jennie Waara
Jennie har arbetat med ett varierande klientel genom åren. Hon kan hjälpa dig optimera ditt rörelsemönster, förbättra din stabilitet och ge dig en stadig grund att bygga en starkare, smidigare kropp på. Jennie kommer att kunna tala om för dig vad just din kropp behöver mer av för för att bli så välbalanserad som möjligt. Har du frågor eller vill du boka en pt tid kontakta Jennie på mail: jennie@wefysik.se

Alla PT bokningar sker via Daniel & Jennie samt betalning.
Har du inte ett gymkort hos oss så betalar du en träningsavgift i receptionen på 150 kr då ingår även lån av handduk samt omklädning, bastu & relax.