Steakhouse

STEAKHOUSE Á LA CARTE

24 oktober – Dags för Skaldjursplatå igen!

Boka bord här intill och förköp din platå här (OBS! Endast förköp på platåerna) På platån finns havskräfta, ostron, räkor, hummer, musslor, och löjrom. Till den serverar vi också bröd, lagrad ost och aioli. Platån är lagom för två, eller som förrätt till fyra personer.
Även ordinarie meny finns på plats denna kväll.

Köp platån här:
En mysig middag på tu man hand, med släkten, vännerna eller kollegorna – hos oss kan alla känna sig hemma! Vårt populära Steakhouse serverar träkolsgrillade kötträtter och i vår köttkyl finner ni till största del lokalproducerat hängmörat kött från gårdar runt om i Norrbotten. Vi har ett nära samarbete med Karlgrens slakteri i Gällivare, som producerar norrbottnisk kvalité! Vi rekommenderar er att alltid boka bord inför ert besök hos oss, drop in endast i mån av plats. Steakhouse är öppet  måndag till lördag från 17.30 – 22.30 och köket stänger kl 21.30. Bordsbokning gör du via vår onlinebokning här till höger på sidan, eller via telefon 0970-77 22 90. Observera att ingen bokning är gjord förrän du fått en bekräftelse.  If you wish to come in contact with us, send a email to steakhouse@ghl.se För större sällskap med fler än 15 personer väljer ni från vår gruppmeny. Den skickas till er i samband med bekräftelse på bokningen.

TABLE RESERVATION

I samarbete med easyTableBooking.se

Är ni ett sällskap över 10 personer? Då behöver ni göra en bokningsförfrågan här online eller kontakta oss via mail/telefon.
Observera att större gruppförfrågningar inte är godkända innan du fått en bekräftelse från Steakhouse.