Steakhouse

Steakhouse à la carte

Skaldjursbonanza i Steakhouse 18 & 19 oktober!

Den ordinarie menyn får vila och dessa kvällar blir det skaldjur i läckra kombinationer för hela slanten. Vill du testa vår skaldjursplatå förbokar du den här. Lagom för två, eller som förrätt till fyra personer. OBS! Endast förköp på platån. Platån är lagom för två, eller som förrätt till fyra. Övriga rätter samt dryck beställs och betalas på plats i Steakhouse. Hela menyn kan du se här >> Börja med att boka bord här intill. Vill du äta vår skaldjursplatå förköper du den här, välj rätt dag!

18 oktober: 

19 oktober:

Vårt populära Steakhouse serverar träkolsgrillade kötträtter och i vår köttkyl finner ni till största del lokalproducerat hängmörat kött från gårdar runt om i Norrbotten. Vi har ett nära samarbete med Karlgrens slakteri i Gällivare, som producerar norrbottnisk kvalité! En mysig middag på tu man hand, eller ta med er släkten, hos oss kan alla känna sig hemma! Vi har öppet från måndag till lördag mellan kl 17.30-22.30, köket stänger kl 21.30 Vi rekommenderar er att alltid boka bord inför ert besök hos oss, drop in endast i mån av plats. Är ni ett sällskap över 6 personer? Då behöver ni göra en bokningsförfrågan här online eller kontakta oss via mail/telefon. Observera att er gruppförfrågan inte är godkänd innan ni fått en bekräftelse från Steakhouse via mail. Bordsbokning kan ske  via telefon 0970-77 22 90 eller via vår bordsbokning online här till höger på sidan. Observera att ingen bokning är gjord förrän ni fått en bekräftelse.  Vill ni komma i kontakt med oss, skicka då oss ett mail till steakhouse@ghl.se För menyer se nedan För större sällskap och konferensgrupper gäller våra gruppmenyer som ni får vid bekräftad bokning.
Menu – English version >>
Veganmeny >>

BORDSBOKNING

I samarbete med easyTableBooking.se

Är ni ett sällskap över 6 personer? Då behöver ni göra en bokningsförfrågan här online eller kontakta oss via mail/telefon.
Observera att er gruppförfrågan inte är godkänd innan ni fått en bekräftelse från Steakhouse via mail

OBS! Den 18-19 oktober blir det skaldjursbonanza i Steakhouse