Steakhouse

STEAKHOUSE Á LA CARTE

Grillboom 4 och 5 april

Nu går vi all in på grillat i Steakhouse! Boka bord och förköp grillplatån här. En grillplatå är lagom för två, eller till fler om ni vill dela. Under helgen finns så klart även ordinarie meny på plats. Börja med att boka bord här intill, förköp sedan grillplatån här.

Boka först bord och förköp sedan grillplatå den 4 april här:
Boka först bord och förköp sedan grillplatå den 5 april här:
På grillplatån hittar du ca 600 gr kött av Waguy-flankstek, shortribs, lammracks, kryddiga korvar och märgben. Dessutom är den fylld med härliga tillbehör som dirty fries, bakpotatis, pepparsås, bea, vitlökssmör, grillade grönsaker, majskolvar och grillat bröd. Ladda ner menyn här >> Desserter och gott att dricka finns på plats i Steakhouse. Välkommen!
En mysig middag på tu man hand, med släkten, vännerna eller kollegorna – hos oss kan alla känna sig hemma! Vårt populära Steakhouse serverar träkolsgrillade kötträtter och i vår köttkyl finner ni till största del lokalproducerat hängmörat kött från gårdar runt om i Norrbotten. Vi har ett nära samarbete med Karlgrens slakteri i Gällivare, som producerar norrbottnisk kvalité! Vi rekommenderar er att alltid boka bord inför ert besök hos oss, drop in endast i mån av plats. Steakhouse är öppet  måndag till lördag från 17.30 – 22.30 och köket stänger kl 21.30. Bordsbokning gör du via vår onlinebokning här till höger på sidan, eller via telefon 0970-77 22 90. Observera att ingen bokning är gjord förrän du fått en bekräftelse.  If you wish to come in contact with us, send a email to steakhouse@ghl.se För större sällskap med fler än 15 personer väljer ni från vår gruppmeny. Den skickas till er i samband med bekräftelse på bokningen.

TABLE RESERVATION

I samarbete med easyTableBooking.se

Är ni ett sällskap över 10 personer? Då behöver ni göra en bokningsförfrågan här online eller kontakta oss via mail/telefon.
Observera att större gruppförfrågningar inte är godkända innan du fått en bekräftelse från Steakhouse.